• Translate voor vertalingen
  • Translate voor teksten
  • Translate voor corrigeren en redigeren
Previous Next

Project: Schrijven webtekten

de-beschaving

Project: Schrijven teksten

madein030

Project: Vertalen teksten

find-circles

Over Translate!

Translate! is in 2000 opgericht door Gabriëlla van Karsbergen, afgestudeerd in de Engelse taal- en letterkunde en Amerikanistiek aan de Universiteit Utrecht. Translate! specialiseert zich in teksten en vertalingen op het gebied van kunst (geschiedenis) en cultuur, media en entertainment, muziek, architectuur, film, techniek, onderwijs, food, natuur, lifestyle, toerisme/reizen. Opdrachten op andere gebieden worden echter ook niet uit de weg gegaan. Translate! vertaalt, creëert en bewerkt teksten tegen een scherpe prijs waarbij de wensen van de klant voorop staan. 

Translate! staat voor:

Kwaliteit door jarenlange ervaring op taalkundig gebied. Creatief taalgebruik in combinatie met een grote mate van inhoudelijke kennis met als einddoel een mooie en duidelijke tekst.

Flexibiliteit zodat u altijd kunt rekenen op persoonlijke aandacht en grote inzet. Uw wensen staan daarbij centraal.

Betrouwbaarheid en servicegerichtheid wat betreft gemaakte afspraken en deadlines. Maar ook als het gaat om discretie betreffende teksten met gevoelige informatie.

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op. Translate! denkt graag met u mee om zo te komen tot een nog beter eindresultaat. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. U krijgt gewoonlijk binnen één werkdag een reactie.